onsdag 27 maj 2009

Uscha!

Jag har blivit så slö när det gäller att blogga! Ska försöka skärpa mig =)

Var in till Köping med mamsen idag, köpte nya löpar/promenad skor! O ett par dyra löparstrumpor som verkade bra. Vi köpte med oss kinamat hem till farmor sen när vi åkte hemåt o stannade i arboga då =) Mumsigt var det! Men fy fasen vad mätt jag blev, bläää... Går sisådär med maten just nu, träningen går jättebra, brukar till o med ta en promenad på kvällen även fast jag tränat på dan... Men maten går sisådär, försöker tänka rätt iallafall, men det blir nog lite för många kollisar ibland... Men men, glad iallafall att träningen går så bra, tycker verkligen att det är kul och vill få den där lyckliga känslan när man slutat ett pass och är så svettig så det rinner om en. Orbritreken är min vän helt enkelt =) Har iallafall inte gått upp nåt direkt av det som jag tappade i början bara typ 1 kg. Så det är ändå 3,5 kg ner.

Iallafall så skulle jag inviga mina nya skor och strumpor. På förpackningen stod det att strumporna var bra mot en hel del bla skavsår. Jag som alltid får skavsår, speciellt av nya skor tänkte att det är ju skitbra.
Vad är det första jag får efter ca 10 min med de nya skorna, jo skavsår!!! FAN! Linkade igenom rundan jag hade tänkt iallafall, eller jag tog en mindre än vad jag hade tänkt. Skavsåret sitte inte heller mitt på hälen utan en liten bit upp... Var väl nåt på skorna som var hårt. Så strumporna var bara bullshit! 100 spänn för ett par liksom! O de var de billigare sorten mot andra som fanns. Så vette fasen om man får gå tillbaka med ett par blodiga strumpor eller hur jag ska göra... Kul att gå fram och säga, Hej, jag vill lämna tillbaka de här blodiga strumporna, de suger! Haha... Jaja nåt får jag väl komma på, ringer nog affären imorron innan jag går dit.

Imorron är det seminarie, men det dumma är att gymmet öppnar inte förrän 9 på Torsdagar. Det har vi lärt oss den sura vägen en gång... Vi börjar 10.15... Hinner liksom inte innan, tycker att det är så skönt att ha det gjort på morronen... Får träna efter att ha träffat en kompis på lunch. Ska träffa en kompis som bor i England normalt så vi ses väldigt sällan, men nu är hon hos sin mamma som bor i Örebro så då passar vi på att ses när jag slutat imorron. Ska bli riktigt kul!

Nej, ska återgå till att surfa runt och läsa alla bloggar jag läser, igen =)

Ha en fortsatt bra men blåsig kväll! Håll tummarna på att det blir fint imorron =)

Inga kommentarer: